Monday, 20 February 2017

im so stress



aku tekanan dengan kerja kerja kerja yang tak pernah habis :( 

Saturday, 28 January 2017

Ni la penipu tu.....


Pepagi ni,aku terjumpa gambar dia orang viralkan dalam satu group kat facebook penipu, dimana dia sekarang ni aktif dengan kegiatan jual jamu susuk dara, konon stokis ke agen tak pasti,
yang aku pasti,ramai mangsa kena pukau guna no tu adalah orang " jsd " lepas tu perempuan pula tu bercakap dalam telefon. 
orang cari dia tak jumpa,memang lah tak jumpa, dia guna identiti banyak. Nama dia bukan main lagi fifi dania konon,penipu sakan taik betul.

Facebook dia :  Fifi Jsd . 


NI untuk mangsa mangsa yang terkena, aku bagi detail serba sedikit yang aku ada nie.


IC SINDIKET DIA WUJUD, DEMI ALLAH AKU TAK TIPU.


ALAMAT KEDIAMAN YANG PERNAH DIE DUDUKI SEBELUM INI.


SUAMI DIA .

MOHD SYUKRI ABDUL RAHIM 
NO BADAN :  171600018
PENJARA BENTONG,
KES YANG TERLIBAT :  POCA .
IC  :  840221-03-5437 
(KALAU TAK PERCAYA PERGI LAH SENDIRI)

ABANG SYUKRI NI SANGGUP KERJASAMA NAN KORANG SEBAB BETINA NI, JAHAT PUNCA DIA MASUK PENJARA. 


PENJENAYAH/BURUANG POLIS TAHUN SEKITAR TAHUN 2009. 
PELARIAN : WAN FIKRIAH BT HAMDAN 



aku juga dah bagi maklumat ni pada mereka mangsa mangsa . 
dan ada 2-3 mangsa juga telah mendapatkan kepastian bahawa betina ni jahat,
mempunyai 2 orang anak bersama suami dia mohd syukri abdul rahim nie,

perempuan-2 orang (suami sama)
1orang (danial siew)
1 orang (abang aku!!!!) yang terperangkap oleh wan fikriah ni disebabkan nak cover diri dari suami pertama, nama abang aku kan sukrie mokhtar ! 



Wedding My Bff ...

Di sebabkan hari ni kerja tak busy.
So aku amik kesempatan ni nak update pasal my bestfriend wedding Zahirah Salehuddin:)

Malas nak banyak cerita, nak update gamba je bebanyak.
Yang penting majlis berjalan dengan lancar di klang n pekan Pahang.
Its a great moment when someone that really close to you is getting married.
Dekat banyak banyak gambar bawah ni, korang boleh lah spot our expression :)







Memasing muka stress habess. haha



















Daa